detik demi detik

Saturday, 14 December 2013

Harimau Muda 4 Laos 1 Sukan Sea 2013

Siapa tengok perlawanan antara Harimau Muda menentang Laos di mana Hazwan Bakri score 3 gol menentang Laos dan 1 gol hasil jaringan sendiri pertahanan Laos. Kalau ikutkan perlawanan menentang Laos nampak biasa sahaja, lebih hebat waktu menentang Brunei. Salute dekat Brunei, pemainnya ada yang bergelar "haji" di usia muda.

Saya memang suka lihat kelibat Nazmi Faiz Mansor, cara dia rampas bola sangatlah lincah, kelincahan yang sangat baik. Irfan Fazail (kapten) memang nampak hebat cuma score gol tu tinggi sangat. Mungkin boleh lebih perbaiki, teringat sukan sea 2011 di mana Irfan Fazail terhenjut-henjut atas padang pun terus pertahankan bola sepak Malaysia. Kapten Sukan Sea 2011 rasanya Baddrol Bakhtiar ketika itu.

Untuk harimau muda, kami sokong anda, semoga kita buat hatrik gak menang ibu emas sukan sea pingat emas 3 kali bertutut-turut dari 2009,2011 dan 2013.

Saya rasa Hazwan Bakri pun pernah score gol Sukan Sea 2011, dia diturunkan pada detik-detik akhir, saya rasa Rozaimi pun hebat sebagai penjaring dan semestinya skaud harimau muda hebat.

hak cipta bukan untuk dimanupulasikan

No comments :

Post a Comment

There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Web Analytics