detik demi detik

Wednesday, 9 October 2013

CPUV Nuffnang curi-curi masuk 4 kempen yang sama

Dulu aku kaya juga dengan CPUV Nuffnang sekitar 2010 tapi sejak aku dah privatekan serta delete semua gambar aku yang tak berapa nak matang waktu berblog, cpuv dah tak melekat. Hari ini dah oktober 2013, aku lihat ada 4 kempen cpuv nuffnang xaxis dikreditkan amount ke account aku. Memang aku pelik hasil carian ramai juga dapat cpuv curi-curi masuk ini macam aku.

Perasaan, membahagiakan juga, mana tak nya lama aku tak tengok cpuv dalam blog sendiri.  Aku patut bangga juga kerana cpc aku pun membantu. Sekurang-kurangnya aku buat duit dengan blog.

Thanks nuffnang.

hak cipta bukan untuk dimanupulasikan

1 comment :

  1. http://aces15.blogspot.com/2015/06/kisah-benar-isteri-curang-dengan-lelaki.html

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Web Analytics