detik demi detik

Monday, 19 August 2013

Buku Online Panduan Lulus Muet


Seriusly rasa macam tak percaya mudahnya anak muda zaman sekarang lagi-lagi yang Form Six (Tingkatan Enam) yang ambil MUET (Malaysia University English Test). Agaknya jika adalah Ebook ini pada zaman saya  mesti saya pun baca dan beli jugak sebab saya nak dapat band tinggi dalam Muet. 


Saya dulu ambil Muet tiba-tiba sahaja sebab ia adalah salah satu silibus Form Six, saya ambil dua kali waktu Tingkatan Enam Atas, kali pertama tengah tahun dan kali kedua hujung tahun. Muet bukan menyasarkan kepada golongan pelajar sahaja tapi ia lebih bersifat terbuka untuk semua warganegara. Ia adalah test Bahasa Inggeris kamu, paling seram time discussion empat orang depan cikgu panel entah dari mana itu memang gigil badan, sampai sekarang dok broken english.


Time belajar dulu saya pun sama suka cari dekat gedung buku bersifar Skor A, seriusly buku Skor A telah menyebabkan saya Skor A subjek favourite saya, no wonder zaman sekarang anak muda tak perlu lagi pergi kedai buku beli buku ilmiah, sekarang kedai buku dah di onlinekan, penulis buku pun banyak onlinekan buku mereka untuk memudahkan bacaan dan pembelian zaman IT. So, saya perkenalkan buku online Panduan Lulus Muet, orang panggil buku online ini ebook, sebab kita baca secara maya, dah bukannya tak boleh kita bukukan, print sahaja helaian demi helaian jika kamu rasa cara bacaan bercorak buku nyata lebih mudah.


Bagi kamu wahai anak muda, mungkin ebook Panduan Lulus Muet ini amat sesuai untuk tingkatkan skor kamu kepada band yang lebih tinggi, band yang tinggi akan increase markup kamu untuk jejak kaki ke universiti mahupun bidang perkerjaan yang lebih profesional. Alahamdulillah berkat dua kali ambil Muet saya lulus kedua-duanya, sekolah saya memang beri peluang dua kali untuk ambil Muet bagi tingkatan 6 ketika itu supaya kita diuji dua kali. Hasilnya akak lulus Muet, cepatnya masa berlalu. Nak skor dalam bidang ilmu sebenarnya kena banyak baca buku memotivasikan diri dan mendekatkan diri dengan ilmu, selamat membaca ebook Panduan Lulus Muet untuk menambah ilmu pengetahuan sebelum menempuh test kamu. Klik link di bawah untuk pengetahuan lebih tentang panduan lulus MUET:



Buat adik-adik jika kamu tak mampu membeli, baca sinopsis ringkasan ebook pun sudah cukup sebagai manfaat buat kamu. Selamat berjaya dalam exam Muet, dulu saya sekarang giliran kamu pula, jangan lupa banyakkan berdoa.




hak cipta bukan untuk dimanupulasikan

No comments :

Post a Comment

There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Web Analytics