detik demi detik

Sunday, 18 August 2013

Buat Si Penternak Ikan KeliSaya juga si pemakan ikan keli masak sambal, saya diajar makan ikan keli waktu zaman sekolah dulu dan sampai sekarang memang suka makan. Tak pernah saya belajar cara masak, siang mahupun ternak. Nampak sangat suka beli dah siap masak, selalu saya beli dekat kedai, jangan tanya saya cara siang ikan keli dan cara ternak. Buat si penternak ikan keli mahupun kamu yang mahu menceburi penternakan ikan keli, terdapat ebook Panduan Pembenihan & Penternatakan Ikan Keli di pasaran internet. 


Ebook Panduan Pembenihan & Penternakan Ikan Keli meliputi kertas kerja dan senarai pembekal ikan keli di Malaysia, sistem akuakultur yang tidak tertumpu pada pembenihan dan penternakan ikan keli sahaja tetapi juga penternakan ikan air tawar seperti udang dan ikan talapia. Panduan ini juga akan mengajar kamu mengenai Rancangan Perniagaan. Kalau sebut pasal Rancangan Perniagaan, terus teringat subjek RP (Rancangan Perniagaan) masa belajar dulu saya pun antara yang pernah belajar buat RP dalam proses belajar dulu. Keusahawanan kecil-kecilan begini membantu anda untuk maju dalam PKS (Perusahaaan Kecil Sederhana). Buat adik-adik yang ambik degree/diploma/sijil Business Admin atau seangkatan dengannya yang memerlukan buat assigment Rancangan Perniagaan boleh cedok ilmu dari sini juga.


Betul juga buat kamu yang baru nak ceburi perlu buat Rancangan Perniagaan untuk sebarang loan, perlu tahu buat ketas kerja dan fahami di mana lokasi pembekal dan pembeli terbanyak dan sistem akuakultur yang di akan dapat dipelajari melalui ebook bernilai RM 100 ini. Nak jadi usahawan kena ambil risiko dan tak boleh tunggu peluang datang bergolek-golek.

Panduan Pembenihan & Penternakan Ikan Kelidapat membantu mereka yang berminat. Link Panduan Pembenihan & Penternakan Ikan Keli akan membawa pembaca terus ke website penjual ebook dan boleh memberikan maklumat yang lebih jelas mengenai penternakan ikan keli.


hak cipta bukan untuk dimanupulasikan

No comments :

Post a Comment

There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Web Analytics